İnşaat ustası duvara çivi çakarken, az kalsın gözünden oluyordu

Osmaniye'de yaşayan Habip Gökçe isimli vatandaş inşaatta duvara çivi çakarken' az kalsın' gözünden oluyordu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Aralık 2012 15:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kopan çivinin başı Gökçe'nin gözüne isabet ederken 51 yaşındaki adam Medical Park Gaziantep Hastanesi'nde başarılı operasyon ile sağlığına kavuştu.

Acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından yapılan göz muayenesinde sol gözün iç kısmında yırtılma tespit edildi. Hasta bunun üzerine ameliyata alınırken, yaklaşık bir saat süren operasyonla gözün içine batmış olan çivi başı çıkarıldı. 51 yaşındaki Habip Gökçe, çivi çakarken başına gelen bu olayın şaşkınlığını yaşarken, vakit kaybedilmeden müdahale edildiğini ve kör olmaktan kurtulduğu için şükrettiğini ifade etti.

Medical Park Gaziantep Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Günay Alyamaç ise Gökçe'nin durumu ile ilgili şunları söyledi: ?Hastanemiz acil servisine gelen Habip Gökçe isimli hastamızın yapılan göz muayenesinde gözün iç kısmında yırtılma, kanama ve yabancı cisim tespit ettik. Hastamızı vakit kaybetmeden ameliyata aldık ve bir saatlik operasyonla sol gözünden yaklaşık 1 santimetre çapında çivi başı çıkardık. Yırtılan göz tabakasını onardıktan sonra hastamızı servise aldık ve bir gece müşahede altında tuttuk. Ertesi gün hastamızı şifa ile taburcu ettik."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber