Taşra'da ehliyet sınavları...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 25 Ekim 2005 09:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diğer bütün illerimizde olduğu gibi ...'da da yıl içinde değişik sınavlar yapılmaktadır. Bu sınavlardan biride ehliyet sınavıdır.

Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından bu sınavlarda görevlendirilen arkadaşlar hep aynı kişilerdir. Bu kişilerin içinde Milli Eğitim Müdürlüğünde çalışan ilkokul ve lise mezunu şahıslar bile mevcuttur.

Mesele bundan ibaret olsa gene iyi. İlimizde bu sınavlarda yapılan kopya verme olayları yüzünden, çevre illerden pek çok kişi bu sınavları rahatça geçeriz düşüncesiyle ilimize akın etmektedir. Sınavlarda görev alan kişilerde çok ama çok önceden belli olduğu için bu sınavlardan geçmek pekte zor olmuyor haliyle.

Milli Eğitim Müdürlüğümüz Bu konuyu bilmekte hatta bu sistemin devam etmesini kendi sağlamaktadır.Bu gün ilimizde bir ehliyet sınavı daha yapıldı.

Ve kim bilir kaç trafik canavarına daha yol açıldı?

Geçenlerde bir gazetede "ehliyet sınavlarında .. ili birinci" başlığıyla bir haber görünce inanın ağlanacak halimize güldüm. Bu birinciliği çalışkanlığımıza falan değil adam kayırma yeteneğimize borçluyuz.

Sizin aracılığınızla tüm yetkilileri göreve çağırıyorum ve hayati önem taşıyan bu sınavlarda gereken ciddiyetin gösterilmesini bekliyorum.

Memurlar.net'in notu: Sadece soruna dikat çekilebilmesi amacıyla ismi geçen ilin adı saklı tutulmuştur.

"Haber Gönder" yoluyla yazan: Adalet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber