Kangal köpeği, hızlı giden hafriyat kamyonunun altında kaldı

Sivas'ta Esenyurt mahallesinde, özel şirkete ait bir hafriyat kamyonunun, 13 aylık bir kangal köpeğini ezdiği öne sürüldü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Aralık 2012 20:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mahallenin içinden geçen yoldan hızlı bir şekilde geçen kamyonun ezmesi sonucu, köpeğinin öldüğünü söyleyen Vedat Mert, kamyoncuları, daha önce hızlı gitmemeleri konusunda uyardıklarını belirterek, ?Burada çocuklar okula gidiyor, okul tam yolun üzerinde. Allah korusun bir kazaya sebep olmayın, biraz daha yavaş gidin diye kendilerini defalarca ikaz ettik. Ancak bu uyarılarımız kendilerini hiç alakadar etmemiş ki gezintiye çıkardığım köpeğimi ezerek öldürdüler. Ben olayın şokundayken kamyon şoförünün bir de bize bu köpeği yolun ortasından kaldırın dereye atın demesi bizi çok üzdü. Ben bu vatandaştan şikâyetçiyim. Ayrıca, olayın vahim ve üzücü olduğu kadar bir de sevindirici tarafı var. Bu trafik canavarlarının bir insanı ezmemiş olması. Öğrendik ki bu kamyon şoförleri sefer usulü çalışıyormuş.? dedi.

Yetkililerden, bu konuyla ilgili biran önce tedbir alarak, şoförlerin yavaş gitmeleri konusunda uyarmalarını isteyen Mert, ?Mahallelinin ve okul yöneticilerinin defalarca belediyeye söylediği halde, mahallenin giriş ve çıkışlarına kasis konmuyor.? ifadelerini kullandı.

Kaza sonrası yol kanlar içinde kalırken, Kangal köpeği yoldan kaldırıldı. Köpeğin sahibi Vedat Mert, köpeğin başında gözyaşlarını tutamadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber