Eski karısıyla görüştürmeyen kaynanasını bıçakladı

Tekirdağ'da ayrıldığı eşi ile görüşmek için evine giden bir şahıs kendisine karşı koyan eski eşinin annesini bacağından bıçakladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2012 08:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Annesi bıçaklanan kadın hakkında mahkemenin daha önce de koruma kararı verdiği ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde M.S, Altınova Mahallesi'nde oturan eski eşi Ö.K ile konuşmak için evine gitti. Ö.K'nin annesi S.K eve girmek isteyen eski damadını eve almak istemedi. Bu esnada eski damat M.S ile kaynana S.K arasında tartışma çıktı. İddialara göre M.S cebinden çıkarttığı bıçakla S.K'yi bacağından bıçakladı. Ö.K'nin bağırması üzerine M.S kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Bacağından bıçak darbesi ile yaralanan S.K ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunmayan S.K'nin hastanedeki tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kısa sürede kaçarken polis tarafından yakalanan M.S, sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne getirildi. Bıçaklanan kadının yakınları M.S'yi polis otosunda linç etmek istedi. Öfkeli yakınları polis sakinleştirdi. M.S ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Öte yandan Ö.K'ye mahkeme tarafından koruma kararı verildiği ortaya çıktı. Zanlı M.S'nin ise evden uzaklaştırma kararı bulunduğu kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber