Bıçaklanarak ölen gencin olayında 1 kişi tutuklandı

Konya'da evinin bulunduğu sokakta bıçakla yaralı halde bulunduktan sonra kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden gencin, ölümüne ilişkin ağabeyi ile 2 arkadaşı gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2012 09:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mahkemeye çıkan zanlılardan Hakan D., 'kasten adam öldürme' suçlamasıyla tutuklandı.

Olay, 8 Aralık 2012 tarihinde saat 23. 00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Dumlupınar Mahallesi Gürsoy Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ağabeyi ve arkadaşlarıyla birlikte eğlendikten sonra evinin bulunduğu sokağa gelen Fatih Uysal, bir süre sonra yakınları tarafından yerde kanlar içerisinde bulunduğu iddia edilmişti. Yanında bulunan arkadaşları ve ağabeyi tarafından özel bir araçla Beyhekim Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Fatih Uysal, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayın ardından yapılan otopside, hayatını kaybeden Fatih Uysal'ın karın bölgesinde ve parmağında bıçak kesiğine rastlandı. Cinayet Büro ekipleri, başlatılan soruşturma kapsamında olayın yaşandığı akşam Fatih Uysal ile birlikte olan ağabey Ö.U. (30) arkadaşları Hakan D. (29) ve Mehmet Ç'yi (31) gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüphelilerin yapılan sorgulamasında zanlılardan Hakan D'nin, olayın yaşandığı gece Fatih Uysal'ın aşırı derecede alkollü olduğu ve kendisini ağabeyi ile birlikte eve bırakmak istediklerin ancak Fatih'in bunu kabul etmediğini söylediği öne sürüldü. Hakan D. ifadesinde, eve gitmek istemeyen Fatih'in ağabeyi ile tartıştığını ve kendisinin de iki kardeşi ayırdığını ifade ettiği belirtildi. İki kardeşi ayırdıktan sonra Fatih ile kendisinin konuşmaya başladığını ifade eden Hakan D., ?Fatih ile ben konuşmaya başladım eve gitmesi için. Bağırıp çağırdı, ?Bugün bana katlanacaksınız' diye. Yaşanan tartışma sırasında cep telefonum ve belimdeki bıçak yere düştü. Fatih'te yere eğilerek yerdeki bıçağı alıp kendisini bıçakladı? diyerek kendisini savunduğu ileri sürüldü. Cinayet zanlısı Hakan D.'nin Fatih Uysalı hastaneye götürdüğü sırada bıçağı da yolda giderken boş bir araziye attığını söylediği iddia edildi. Zanlının ifadesi doğrultusunda iki gün boyunca araştırma yapan polis, zanlının belirttiği yerlerde bıçağı bulamadı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından hayatını kaybeden Fatih Uysal'ın ağabeyi Ö.U., Hakan D. ve Mehmet Ç. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. 'Kasten adam öldürmek' suçlamasıyla adliyeye sevk edilen zanlılardan, Hakan D., tutuklanarak cezaevine konuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber