Memurkent yolu asfalt çalışması tamamlandı

Ünye'de 2008 yılında çalışmalarına başlanılan 2012 yılı mayıs ayından bu yana oturulan Memurkent Konutları sakinlerinin yol sorunu çözüldü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2012 22:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ünye Belediyesi ekipleri konutlara çıkan yolda asfalt çalışması yaparak, konut sakinlerini çamur ve bozuk yollardan kurtardı.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Memurkent Konutları'na çıkan yolda tamamlanan asfalt ve V kanalı çalışmasını inceledi. 2008 yılında Memurkent'in yapımına başladıklarını ve mayıs ayından bu yana konutlarda oturmaya başladıklarını söyleyen Memurkent Kooperatifi Başkanı Şinasi Coşkan, "Konutlarda şu anda 110 hane oturuyor. Son bloğumuzun da kısa bir süre sonra hizmete girmesiyle birlikte 170 hane oturacak. Buraya elektrik, kanalizasyon alt yapısı, yol gibi hizmetin gelmesi açısından güçlükler yaşandı. Kanalizasyon ve asfalt yol hizmetinin gelmesi noktasında Ünye Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum. Ünye Belediyesi bu bölgede açılan yerleşim alanını kendi başına bırakmayacaktır. Yine belediye yapabilecekleri doğrultusunda ihtiyaçlar için yardımlarını sürdürecektir." dedi.

Ünye'nin Kiraztepe Mevkii'nde son imara açılan alanda yapılan Memurkent Konutları'nın asfalt yol çalışmasının tamamlandığını belirten Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, "Ünye Belediyesi olarak alt ve üst yapıda bütün şartlarda en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Özellikle bu bloklarımızda yaşayan hemşerilerimin alt yapı problemlerinin çözmeye gayret ettik. Asfalt çalışmasında son yaptığımız çalışmalardan biri Memurkent konutları alanında çalışmaları tamamladık. Yol konusunda da yine beraberce bir birimize destek vererek çalışmaları yürüttük. 747 metre uzunluğunda, 6,73 metre genişliğinde 5027, 58 m2 yol yaptık. Burası yeni yerleşim yeri ve yeni açılan bir yol olduğu için ileride bazı ihtiyaçlar olması muhtemeldir. Biz de bu ihtiyaçların giderilmesi konusunda Ünye Belediyesi olarak hazırız." diye konuştu.

Arpacıoğlu, Ünye Belediyesi'nin hava şartları nedeniyle asfalt yol çalışmasını bu yıl tamamladığını, parke ve beton yol çalışmasını sürdürdüğünü söyledi.

Haber Arama Sonuçları

Fotoğraf

Video

Tarih

Şehir

Başlık

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber