Özür dileyip serbest kaldılar!

Tekerlekli sandalye basketbol derbisinde olay çıkararak gözaltına alınan 14 taraftar kaldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2012 23:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan tekerlekli sandalye basketbol maçında çıkan olaylarla ilgili adliyeye sevk edilen 14 kişi serbest bırakıldı.

16 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Geçtiğimiz cumartesi günü oynayan Galatasaray-Beşiktaş tekerlikli sandalye maçında bir grup taraftar tribünde birbirine girmiş ve olaylar sahaya da yansımıştı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı incelemede 2'si çocuk 16 kişi dün gözaltına aldı. Gözaltına alınan 16 kişiden çocuk olan iki kişi Çocuk Büro Amirliği'ne gönderilirken diğer 14 kişi ise bugün adliyeye sevk edilmişti.

"SAMİMİ ŞEKİLDE ÖZÜR DİLEDİLER"

Bakırköy 31. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmanın ardından olaylara karışan 14 kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Serbest bırakılmalarını kendilerini bekleyen arkadaşları ile kutlayan taraftarlara maça girme yasağı getirildi.

Adliye önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Avukat M. Kemal Yılmaz, " Taraftarlar savcı karşısına çıkartıldı. İçeride hem Beşiktaşlı hem Galatasaraylılar çok samimi olarak birbirlerinden özür dileyip sarıldılar. Hakim de iyi niyetlerini gördü. Serbest bıraktı. Bütün Galatasaraylı ve Beşiktaşlı taraftarlar serbest kaldı bizde mutluyuz. Taraftarlara maça girme yasağı getirildi. Ancak onunla ilgili görüntüler olmadığı için gerekli itirazı yapacağız." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber