Dernekten ilçe hastanesine mescit

Merkezi İstanbul da bulunan Akıncılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği (AKDER), Akıncılar İlçe Hastanesi'ne mescit yaptırdı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Aralık 2012 13:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçede ve Türkiye'nin çeşitli illerinde çok sayıda yardımları bulunan AKDER, Akıncılar İlçe Hastanesi içerisine yaptırdığı mescitle herkesin takdirini kazandı. Dernek Başkanı Ümit Sözcü, ?Derneğimizin kuruluş amacı çerçevesinde bugüne dek ilçe merkezi başta olmak üzere köylerinde ve Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinde dernek yardım faaliyetlerinde bulunmuştur.

Bu doğrultu da ilçe idarecilerimiz ve vatandaşlarımızdan gelen talepler karşısında biz de dernek olarak elimizden gelen gayreti yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte göstererek ilçemizde ve köylerimize çeşitli yardımlarda bulunuyoruz.? dedi.

Sözcü, hastanede ihtiyaç duyulan mescidi vatandaşın hizmetine sunduklarını kaydederek, ?Akıncılar İlçe Hastanemizin içerisinde eksikliği hissedilen mescit konusunda Hastane Başhekimi Dr. Yunus Özel bu konuda talepte bulunmuştur. Biz de dernek olarak bu talebe karşılık vererek mescidimizi yaptırarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber