Vali'nin Tirebolu doğumlu koruması şehit oldu

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2012 13:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Dr. Kadir Koçdemir ile birlikte geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Polis Memuru Şenel Çakır için Eskişehir emniyet Müdürlüğü'nde resmi tören düzenlendi.

Törene Vali Dr. Kadir Koçdemir'in eşi Cennet Koçdemir, Vali Vekili Nurullah Naci Kalkancı, Milletvekili Prof. Dr. Nabi Avcı, Garnizon Komutanı Abidin Ünal, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, İl Emniyet Müdürü Naci Kuru, mülki idare amirleri ile kurum müdürleri katılırken, Çakır'ın ailesi ve mesai arkadaşları da Şehidi yalnız bırakmadı.

Vali Eskişehir devlet hastanesine kaldırıldı

Kazadan yaralı kurtulan Eskişehir valisi Dr.Kadir Koçdemir Eskişehir devlet hastanesi beyin cerrahi servisine kaldırıldı.Vali Koçdemir'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kazada şehit olan polis Çakır, 3 Aralık 1972 Tirebolu doğumlu olup 1992'de polis memuru olarak göreve başlamış; Sırasıyla Ankara, Kars, Cumhurbaşkanlığı Koruma Müdürlüğü, Sivas ve 2011 yılından bu yana Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Devlet Büyükleri Koruma Şube Müdürlüğü'nde görev yapmıştı. Şehit Çakırın evli olduğu ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber