Bingöllü taraftarlara bin adet atkı dağıtıldı

Bingöl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, Batman Petrol Spor maçı öncesi Belediye Bingölspor taraftarına bin adet atkı hediye etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2012 19:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bingöl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin Belediye Bingölspor oyuncularının ve taraftarlarının sürekli yanında olduğunu ifade ederek, ''Bingölümüz için hayırlı olan her çalışmaya destek vermeye hazırız. Burada taraftarlarımız ve oyuncularımızla bir gönül bağı kurmak için onların yanında olduğumuzu belirtmek adına bin atkı hediye ettim. Bu soğuk havalarda Bingölspor atkısı ile ısınmalarına vesile olmak beni onurlandırır. Her taraftarın elinde atkının olması tribünlerimize farklı bir hava katacaktır. Sporu ve sporcuyu seviyorum, Bingölspor'u seviyorum. Bundan dolayı bu tür yardım ve desteklerimiz imkanlarımız doğrultusunda devam edecektir.'' ifadelerini kullandı.

Taraftarların, stada giriş kapısı önünde bekleyen polis memurları kontrol noktasından geçen taraftarlara tek tek atkı dağıtttı. Maçı izlemeye gelen seyirciler ise hediye edilen atkıları alarak Taştekin'e teşekkür etti. Havanın çok soğuk olduğunu ifade eden seyirciler, atkının hediye edilmesi anlamlı ama Bingölsporumuzun renklerinde olunca ve üzerinde Bingölsporumuzun ismi yazılı olunca daha da anlamlı olduğunu belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber