Gökçek ile Altınok'un bülten kavgası

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ekim 2005 13:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok arasındaki tartışma "Bülten kavgası" ile devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde "Keçiören Belediyesi iflas etmiştir" şeklinde açıklama yapan Gökçek, haftalık belediye bülteninde Keçiören Belediyesi'nin iflas ettiğine dair belge yayınlattı. Bunun üzerine Keçiören Belediyesi'nden de bir açıklama geldi.

Başkan Altınok, 6 sayfalık açıklamasında Keçiören Belediyesi'nin değil Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin iflas ettiğini iddia etti. Her 2 Belediye Başkanı arasındaki tartışmalar medya aracılığıyla devam ederken Altınok, 150 bin adet broşür bastırarak Ankara Büyükşehir Belediyesi aleyhindeki açıklamalarını Keçiörenli vatandaşlara dağıttırdı.

AK Parti Ankara İl Başkanı Nurettin Akman ise Gökçek ile Altınok'un başarılı birer Belediye Başkanı olduklarını belirterek, "Sayın Gökçek ve Altınok, AK Parti'nin başarılı Belediye Başkanları. Uzun süredir 2 başkan dargın. Parti olarak barışmalarını çok istiyoruz" dedi. Bu arada, Gökçek ile Altınok'un birbirleriyle medya aracılığıyla kavga etmelerinin, AK Parti Genel Merkezi'nde rahatsızlığa yol açtığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber