'Öğretmen Buluşmaları' Çamardı ilçesinde gerçekleştirildi

Niğde Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen "Öğretmen Buluşmaları" adlı toplantı Çamardı ilçesinde gerçekleştirildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Aralık 2012 17:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci, öğretmenlerin sorunları, çözüm önerileri ve yeni eğitim sisteminin anlatıldığı "Öğretmen Buluşmaları" adlı toplantının merkezden sonra ilçelerde de düzenlenmeye başlandığını söyledi.

Çamardı Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda (YİBO) düzenlenen toplantıda konuşan Ekinci, ilçenin akademik başarısının diğer ilçelere örnek olduğunu belirtti.

Ekinci, şöyle devam etti:

"Ulaşabildiklerimizin sevincini, ulaşamadıklarımızın kaygısını yaşıyoruz. Zor şartlar altında çalışan genç ve dinamik kadronun daha büyük başarılara imza atacağına inanıyorum. Yapabildikleriniz size huzur verecektir. Ödülünüz vicdanınızdaki rahatlık ve huzurdur. Bu genç ve dinamik eğitim kadrosunun daha güzel şeyler yapacağına inanıyorum. Sizlerin her zaman yanında olan başta Kaymakamımız Mehmet Fevzi Dönmez'e İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ulusoy ve ekibine, okul müdürlerine teşekkür ediyorum."

Toplantının ardından Kaymakam Dönmez'i makamında ziyaret eden Ekinci, eğitime katkılarından dolayı Dönmez'i teşekkür etti.

Dönmez ise Niğde'nin eğitimdeki başarısına katkıda bulunmayı bir görev olarak gördüklerini kaydetti.

Muhabir: Betül Abbak

Yayıncı: İsmail İçer

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber