Sobadan zehirlenen aile son yolculuğuna uğurlandı

Bursa'da sobadan zehirlenen aile son yolculuğuna uğurlanmak üzere yakınları tarafından Adli Tıp Kurumu'ndan alındı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2012 14:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osmangazi ilçesi Mollafenari Mahallesi Mera Sokakta meydana gelen olayda; Cemil Çetinkaya (60), eşi Cevriye Çetinkaya (49) ve 9 yaşındaki oğlu İbrahim Çetinkaya sobadan sızan gazdan zehirlenmişti. Evli iki kızının telefonla anne babalarına ulaşamaması sonrasında komşularını aramasıyla anne baba ve küçük oğullarının zehirlendiği 3 gün sonra ortaya çıkmıştı. Ailenin büyük oğlu Nail Çetinkaya'nın olay gecesi eve geç geldiği için teras kattaki odada yatmasıyla zehirlenmek kurtulduğu ancak ertesi gün işe gittiği için olayın hemen anlaşılamadığı belirlenmişti.

Ailenin İzmir'de cezaevinde bulunan diğer oğlu Nazım Çetinkaya'nın cenazeye katılma talebinin savcılık tarafından reddedildiği öğrenildi.

Adli Tıp Turumu'nda yapılan otopsinin ardından cenazeler Cemil Çetinkaya'nın yiğeni ve komşularına teslim edildi. Büyükşehir Belediyesi tarafından tahsis edilen ambülansla alınan cenazeler, yıkanmak üzere BUSKİ yakınında bulunan Büyükşehir Belediyesi Cenaze İşlemleri Müdürlüğü'ne götürüldü.

Buradaki işlemlerin ardından anne, baba ve çocuklarının cenazesi, ikindi vaktinde Aydede Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Hamitler Mezarlığı'na defnedilecek.

Cenazeleri teslim alan yeğen Ali Çetinkaya, çok üzgün olduklarını belirterek, "Benim amcamdı, amcam yengem ve yiğenim hayatını kaybetti. Cuma gecesi sobayı yakıp uyumuşlar, iki gündür haber alamadık. Son olarak oğlu gidip camı kırıp içeri girdikten sonra ailenin cansız bedenleri ile karşılaşıyor." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber