Vali Öztürk, Palandöken Belediyesi'nin kültür ve spor merkezini gezdi

Erzurum Valisi Sabahattin Öztürk, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ile birlikte Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde yaptırılan kültür merkezi ve spor kompleksi inşaatınde incelemelerde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2012 16:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Palandöken Belediyesi Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde yaptırdığı 500 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu ve içerisinde resim galeri salonu, düğün salonu ve12 derslikli kültür merkezini görücüye çıkarttı. Vali Sebahattin Öztürk, spor salonu ve kültür merkezine gitti. Vali Öztürk, söz konusu kültür ve spor merkezinin Erzurum'da büyük bir boşluğu doldurduğunu söyledi. Vali Öztürk, kültür merkezi ve spor salonunun tek çatı altında bulunmasının beraberinde avantajlar getirdiğine vurgu yaparak,"Doğrusunu isterseniz gelip gezmeden önce böyle güzel bir tesis göreceğimi ummuyordum. Bir ilçe için oldukça yeterli bir tesis. Kültür merkezi konseptine oldukça uygun, farklı bir mimari tarzda yapılmış. Palandöken İlçemizin böyle bir tesise ihtiyacı vardı. Başkanımızı yaptığı hizmetten dolayı tebrik ediyorum. Böyle güzel bir tesisi Erzurum'a ve Palandöken ilçemize kazandırmış? dedi.

BULUTLAR; İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, kültür merkezi ve spor kompleksi inşaatının tamamlandığının ancak küçük düzenlemelerin yapıldıktan sonra açılışının yapılacağını dile getirdi. 7 bin 500 metrekare kapalı alan üzarine kurulan spor ve kültür merkezinin çevresinin gelecek ilkbaharda yeşil alan olarak düzenleneceğine de anlatan Başkan Bulutlar," Sosyal, kültürel ve sportif alanlar da faaliyet gösterecek tesislerimiz yıllarca sosyal donatıdan yoksun olan Ertuğrul Gazi, Yunus Emre, Abdurrahman Gazi, Kazımyurdalan mahallelerinin kolayca yaralanabileceği bir bölge seçtik. Tesisimiz tam bir çevre dostu bahçe kısmında açık otoparkı, sentetik çim futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, voleybol sahası, dinlenme ve çocuk oyun guruplarını yer aldığı çevre düzenlemesi tamamlanmış ve bitme aşamasına gelmiştir. Kültür merkezimizde gençlerimize meslek kurusu verilebilecek. Konferans salonu, birçok aktiviteye ev sahibi yapabilecek donanıma sahip, kütüphanesiyle ve düğün salonuyla vatandaşlarımıza hizmet edecek. Yaklaşık 7 milyon liraya mal olacak kültür ve spor merkezimiz şehrimize ve ilçemize hayırlı olsun" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber