Belediye Başkanı Demirel: Etimesgut, en hızlı büyüyen ve gelişen ilçe

Belediye Başkanı Enver Demirel, Etimesgut'un 500 bin nüfusu ve yıllık yüzde 15-20 büyüme hızıyla Türkiye'nin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçesi durumunda olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Aralık 2012 16:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, Büyük Anadolu Birliği Konfederasyonu üyeleriyle bilgilendirme toplantısında bir araya geldi. Toplantıya, konfederasyonun, Türkiye'nin değişik illerinden gelen temsilcileri katıldı.

Başkan Demirel, düzenledikleri bu toplantılarla yaptıkları hizmet ve projeleri vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman paylaştıklarını söyledi. Demirel, örnek hizmet ve projelerle, son Büyükşehir Yasası'yla birlikte, yüzölçümü 30 milyon metrekareyi bulan ilçeyi geleceğe hazırladıklarını ifade etti. Bu yönüyle yapısal, sosyal, kültürel, birçok projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Demirel, "Göreve geldiğimiz günden bu yana yoğun bir çalışma temposu içindeyiz. 11 büyük yapısal yatırım, sosyal, kültürel ve sanatsal birçok proje gerçekleştirdik. 75 park inşa ettik. Aşevimizi kurduk. Emekli evi, kongre ve kültür merkezi, meydan, kent konseyi, festival, EtiSEM gibi büyük yatırımları ilçemize kazandırdık. Yeni yollar ve kaldırımlar inşa ettik. Kaynak ve imkanlarımızı en iyi şekilde değerlendirip hemşehrilerimize hizmet olarak sunuyoruz. İlçemizi, her alanda daha modern ve örnek bir kent haline getiriyoruz.? dedi.

Konfederasyon Genel Başkanı Yusuf Çelik de Başkan Demirel'in başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber