KO-MEK'le kanseri yendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Meslek ve Sanat Eğitimi Kursu (KO-MEK), sıcak aile yapısıyla dertlere derman olmaya devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Aralık 2012 11:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bu sıcak aile ortamının fertlerinden biri olan Asiye Altındağ da uzun zamandan beri mücadele ettiği kanser hastalığını yenmenin mutluluğunu yaşadı.

KO-MEK'le tanışmadan önce hastalığının adeta kendisini esir aldığını söyleyen Asiye Altındağ, ?KO-MEK hastalığımı unutmama ve onunla mücadele etmeme yardımcı oldu. Burada gördüğün sevgi ve ilgi ile şükürler olsun hastalığımı yendim.? dedi.

KO-MEK Mehmet Ali Paşa Kurs Merkezi'nin Ahşap Boyama kursiyeri olan Asiye Altındağ, 2008 yılında göğüs kanseri olduğunu öğrendi. Hastalığı duyduktan sonra moralinin bozulduğunu ve içine kapandığını söyleyen Asiye Altındağ, ?Sürekli evde ve sürekli bu hastalığı düşünür şekilde yaşıyordum. Kemoterapi süreci oldukça ağırdı. Bu süreçte karşıma KO-MEK kursları çıktı. İşte o andan itibaren hayatımın değiştiğini söyleyebilirim.? şeklinde konuştu.

Kanser hastalarının morallerinin yüksek olması gerektiğini düşünen Altındağ, ?'KO-MEK kurslarına katıldıktan sonra buradaki arkadaşlık ve aile ortamı beni kendime getirdi. KO-MEK'te birbirinden güzel ürünler ortaya koymanın sevincini arkadaşlarım ile beraber yaşadık. Kursta hem eğlendik hem öğrendik. KO-MEK'te hastalığımı yenerek hayata yeniden tutundum.? diye konuştu.

KO-MEK'te huzur bulduğunu dile getiren Altındağ, ?KO-MEK kursları insanları meslek sahibi yapmasının yanı sıra psikolojik olarak yarar sağlıyor. Hasta olan insanlar evde kendilerini dinlemesinler. KO-MEK kurslarına katılarak yeni bilgiler öğrenmenin ve farklı ürünler üretmenin mutluluğunu yaşasınlar'' ifadelerini kullandı.

Altındağ, KO-MEK kurslarını Kocaeli'ne kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber