İstanbul'da kar yağışı etkili oluyor

İstanbul'da sabaha karşı başlayan kar yağışı etkili oluyor.

Haber Giriş : 20 Aralık 2012 08:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kentin özellikle yüksek kesimleri karla kaplandı. Kar ve buzlanma sebebiyle trafikte de aksamalar yaşanıyor.

İstanbul'da hava sıcaklığının düşmesiyle birlikte sabaha karşı hafif kar yağışı başladı. Kar, sabah saatlerinde etkisini artırdı. Özellikle kentin yüksek kesimleri ile bazı ilçeler beyaz örtüye büründü. Kar yağışı ve buzlanma sebebiyle trafiğe çıkan araçlar ilerlemekte zorluk çekti. Belediyenin tuzlama araçları trafikte aksama yaşanmaması için aralıksız çalıştı. Kar yağışı aralıklarla devam ediyor.

CHN

İSTANBUL'DA ŞİDDETLİ RÜZGAR AĞAÇLARI DEVİRDİ

İstanbul'da şiddetli rüzgar gece boyunca etkili oldu. Rüzgar sebebiyle bazı ilçelerde ağaçlar yerinden sökülürken, Taksim meydanındaki inşaat alanının koruma bariyerleri ise devrildi.

Şiddetli rüzgar gece boyunca İstanbul'u esir aldı. Rüzgar nedeniyle Beyoğlu Karaağaç Caddesi üzerinde bulunan Halıcıoğlu Askerlik Şubesi önündeki dev çınar ağacı devrildi. Ağacın devrilmesi sebebiyle cadde uzun bir süre trafiğe kapatıldı. Bir süre sonra olay yerine gelen itfaiye erleri, yola devrilen ağacı keserek yoldan kaldırdı.

Öte yandan Taksim'de devam eden inşaat alanının ahşap bariyerleri da şiddetli rüzgar sebebiyle yerinden söküldü. Tarlabaşı Bulvarı Taksim Meydanı girişinde yere devrilen bariyerler trafiği olumsuz yönde etkiledi. Bariyerler, görevlilerin çalışması ile kaldırıldı.

DHA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber