Merzifon'da elektrik kesintisi hayatı durdurdu

Amasya'nın Merzifon ilçesinde meydana gelen elektrik kesintisi sebebiyle vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Aralık 2012 20:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım AŞ (YEDAŞ) tarafından yaşanabilecek elektrik arızalarına müdahale etmek için yapılan yenileme montaj çalışması kapsamında, şehir merkezinde 09.15 - 15.00 saatleri arasında belirli aralıklara elektrik kesintisi yaşandı. Kesintinin mesai saati içinde olması nedeniyle çalışma hayatının da durma noktasına geldiği ilçede, jeneratör bulunmayan resmi dairelerde işlemler yapılamazken, vatandaşlar da mağdur oldu.

Bazı vatandaşlar elektrik kesintisine tepki göstererek, ?Mesai saatlerinde kesilen elektrik işlerimizi aksattı. Resmi dairelerde saatlerce beklemek zorunda kaldık. Ayrıca, bugün ödenmesi gereken faturalarımız vardı, yatırmak için saatlerce bekledik. Böylesine uzun süreli elektriğin gitmesi bizleri sıkıntıya soktu." dediler.

Yetkililer ise yapılan açıklamada, bir gün öncesinde belediye hoparlöründen ve internet sayfasından kesintinin duyurulduğunu ifade etti. Açıklamada, "Uzaktan takip, uzaktan izleme ve ilçede yaşanabilecek elektrik arızalarına anında müdahale etmek için yenileme montaj çalışması yaptık.? diye belirttiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber