Bunalıma giren işsiz genç canına kıydı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen 27 yaşındaki işsiz genç, eski evlerinin odunluğunda kendini tavana asarak yaşamına son verdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Aralık 2012 13:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre; ailesiyle birlikte yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen Adem Eren (27), sabah saatlerinde evden ayrılmasının ardından akşam saatlerine kadar eve dönmedi. Oğlunun akşam saatlerine kadar dönmemesinden dolayı psikolojik sorunları bulunan anne Hatice Eren, oğlunu aramaya başladı. Kendisiyle birlikte şuan oturduğu eve yaklaşık 250 metre uzaklıkta bulunan Yeşil Mahalle 382 Sokaktaki eski evlerini kontrol eden acılı anne Hatice Eren, oğlunu evlerinin odunluğunda asılı buldu. Acılı annenin feryatlarını duyan komşuları olay yerine gelerek durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Adem Eren'in uzun süre önce öldüğünü belirledi. Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde zaman zaman tedavi gördüğü ve uzun süredir de işsiz olduğu öğrenilen Adem Eren'in bunalım sonucu intihar ettiği tahmin edilirken. Acılı baba Mehmet Eren'in ise polis ekiplerine; ?Adem ile öğlen saatlerinde mahalle kahvesinde çay içtik ona sigara aldım. Dikkat çeken bir şeyi yoktu, sakin görünüyordu? dediği öğrenildi.

Olay yerinde Cumhuriyet Savcısı tarafından Adem Eren'in cesedi yapılan incelemenin ardından Eren'in cansız bedeni İzmir Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber