Kaçarken ayağını kıran hırsız, koltuk değneğiyle adliyeye getirildi

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde ev sahibiyle karşılaşınca kaçmak için ikinci kattan atlayan hırsızlık şüphelisi, ayağı kırılınca yakalandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Aralık 2012 15:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hastanede ameliyat edildikten sonra koltuk değneğiyle adliyeye getirilen zanlı tutuklanarak cezaevine konuldu.

Hırsızlık şüphelisi M.T.(27), Şeker Mahallesi 816. Sokak'ta iki katlı apartmanın üst katında yaşayan Birsen D'ye ait dairenin kapı kilidini kırarak içeri girdi.

Bir süre sonra eve gelen Birsen D. ile karşılaşan M.T.,balkondan aşağı atlayarak kaçmak istedi. Ayağı kırılan M.T., kaçamadı. Gözcü olduğu öne sürülen O.S. ise kaçtı. Yaralanan hırsızlık zanlısı, çağrılan ambulansla Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede ameliyat edilen M.T., iki günlük tedavisinin ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. Yapılan araştırmada M.T'nin Sakarya, Bolu ve Düzce'de 12 hırsızlık olayına karıştığı belirlendi. Diyarbakır'dan geldiği öğrenilen M.T'nin İstanbul'da yaşadığı ve bir çok suçtan kaydının bulunduğu öğrenildi. Ayağı alçıda olan M.T., koltuk değneğiyle adliyeye götürülerek savcı ve hakim karşısına çıkartıldı. Tutuklanan M.T., koltuk değneğiyle cezaevine götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber