Mustafa Ceceli, Erzincanlıları coşturdu
Türkiye'nin sevilen pop müziği sanatçılarından Mustafa Ceceli, Erzincanlı gençlere konser verdi.
Binlerce genç, 13 Şubat Spor Salonu'nda Ceceli'nin söylediği parçalar ile eğlendi.
Bir organizasyon firması tarafından düzenlenen Mustafa Ceceli konseri, gençleri gönüllerince eğlendirdi. 13 Şubat Spor Salonu'nda düzenlenen konserde, yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ceceli, birbirinden güzel parçalarını seslendirdi. Programına yavaş parçalarla başlayan Ceceli, konserin ilerleyen dakikalarında hareketlenerek hayranlarını coşturdu. Mustafa Ceceli konserinde sanatçı ile seyirciler hemen hemen bütün parçalarda düet yaptı.
Erzincan'a ikinci kez geldiğini ve her ikisinde de bulunduğu atmosferin kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Ceceli, Erzincan'ı çok sevdiğini ve buradan olmaktan memnun olduğunu ifade etti.
Konser programında Mustafa Ceceli'ye el işlemeli Türk Bayrağı hediye eden Belediye Başkanı Yüksel Çakır, Mustafa Ceceli'yi Erzincanlıların çok sevdiğini belirterek, "Hangi görüşten ve düşünceden olursa olsun, herkes kendinde Mustafa Ceceli ile bir parça buluyor." açıklamasında bulundu.
