İmamlara mutluluğun yolu semineri

Adana'nın Ceyhan ilçesinde din görevlileri için 'Mutluluğun yolu' konulu seminer düzenlendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Aralık 2012 15:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kişisel Gelişim Uzmanı Asım Yekeler, sevginin olmadığı yerde mutlu olunamayacağını belirterek, ?Mutluluğun olmadığı yerde de başarının elde etmek de zordur.? dedi.

Ceyhan Müftülüğü, merkez, ilçe, belde ve köylerde görev yapan imam-hatip, müezzin, Kur'an kursu öğreticisi ve memurları, ?Her ay bir konu, bir konuk, bir konferans? adı altındaki toplantılarda bir araya getiriyor. Müftülüğün bu ayki konuğu Kişisel Gelişim Uzmanı Asım Yekeler oldu. Yekeler, müftülük salonundaki konuşmasında, ?Sevgi olmadığı takdirde mutlu olunamaz. Mutluluğun olmadığı yerde ise başarının elde edilemez.? diye konuştu.

Yekeler, gerçek hayattan örnekler vererek, ?Önemli olan kötü tarafların arasında güzeli bulabilmektir. Hayatı mutlu bir şekilde yaşamak, öncelikle, önemli olduğumuzu fark etmekle, kendimizi tanımakla, kendimizle barışık olmakla, kendimizi sevmekle ve iç dünyamızda kendi yolculuğumuza çıkmakla başlar. Biz, yani kendimiz çok değerliyiz, çok önemliyiz.? şeklinde konuştu.

Ceyhan Müftüsü Halil Şekerci, katılımcılara teşekkür ederek, bundan sonraki hayatlarında daha mutlu günler geçirmelerini temenni etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber