Bahçe duvarından düşerek yaralandı

Başkent'te 3 metre yükseklikteki duvarın üzerinde arkadaşıyla birlikte oturan genç kız, dengesini kaybetmesi sonucu beton zemine düşerek yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Aralık 2012 20:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, Kızılay Kızılırmak Caddesi'ndeki bir apartmanın bahçe duvarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, isminin İ. olduğu öğrenilen 17 yaşındaki genç kız, arkadaşıyla sohbet ettiği sırada 3 metre yüksekliğindeki duvardan yan bahçenin beton zeminine düştü. Yan tarafta bulunan iş yerindeki güvenlik görevlerinin yerde kanlar içinde yatan genç kızı fark etmesi üzerine, durum polise bildirildi. Olay yerine gelen polis ve 112 Acil Servis ekipleri, ilk müdahalenin yapılmasının ardından genç kızı bulunduğu yerden sedyeyle ambulansa taşıdı. Genç kız, ambulans özel bir hastaneye kaldırıldı.

"İNSANLIK VAZİFEMİ YERİNE GETİRDİM"

Görgü tanığı özel güvenlik görevlisi Fatih Özer ise, "Görevdeydik, arka taraftan bir ses geldi. Diğer arkadaşım binanın arka tarafına gidip baktı ve hemen bize haber verdi. Aşağıya indim, genç kızın burnunda kan vardı, nabzı çok zayıftı daha sonra 112'yi aradım" dedi. Yağmurlu hava nedeniyle genç kızın üşüdüğünü fark eden Özer, iş yerindeki montunu getirerek, gencin üzerine örttü. Özer, "Titriyordu ve sanırım şoktaydı. Üşüdüğünü görünce de içimde hemen üstünü örtme hissi belirdi. İnsanlık vazifemizi yerine getirdim" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber