Tarihi Milli Eğitim binası kül oldu/ Video

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 24 Aralık 2012 11:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Cağaloğlu'ndaki 5 katlı ahşap binasında çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.


*İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki yangın kontrol altına alındı/ Video


Fatih'teki tarihi İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında sabah erken saatlerde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın, kontrol altına alınarak tamamen söndürüldü.

Ahşap bina tamamen yanarak kullanılamaz hale gelirken, dağılan küller yaklaşık 200 metrekarelik bir alana yayıldı. Sabah saatlerinde işlerine giden vatandaşlar da yangını korkulu bakışlarla izledi.

Bu arada, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Avrupa Yakası İtfaiye Müdürü Abdurrahman Yıldırım ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ali Karahan da, yangın nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasına gelerek incelemelerde bulundu.

Yıldız: Ciğerlerimiz yanıyor

Olay yerine gelerek incelemelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ''Yangında can kaybı yok ama bina tarihi bir bina. Gerçekten ciğerlerimiz yanıyor'' dedi.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de ''Cağaloğlu ve çevresinde sembol değeri olan bir bina. Böyle bir yangına maruz kalması üzüntü verici'' ifadelerini kullandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 38 araç ve 128 personelle müdahale ettiği yangının çıkış nedeninin bilirkişi incelemesinden sonra netlik kazanacağı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber