Bakanlar Kurulu 2 kanun tasarısını görüştü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2012 04:13, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu'nda Suriye'ye insani yardım amaçlı kararname imzalandığını, yaklaşık 37 bin ton unun bu ülkeye gönderilmesinin kararlaştırıldığını bildirdi.

Arınç, Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Arınç, yılın son Bakanlar Kurulu toplantısında 2012'nin her alanda değerlendirildiğini ve 2013'te hangi çalışmaların gerçekleştirileceği, hangi adımların öncelikli olarak atılacağı konusunda geniş bir tartışma ve fikir alışverişi yapıldığını belirtti.

Bakanlar Kurulu'nda, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı tarafından, Gümrük Kanunu ve bazı kanunlarda değişiklik öngören tasarının sunumunun yapıldığını kaydeden Hükümet Sözcüsü Arınç, akaryakıt kaçakçılığının önlenmesini içeren ve kaçakçılık suç ve cezalarına ilişkin yeni düzenlemeler getiren tasarının TBMM'ye sevk edilmek üzere imzalandığını ifade etti.

Arınç, ayrıca Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından, ''Orman Kanunu ve Bazı Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına İlişkin Tasarı'' taslağının da Kurul üyelerine sunulduğunu, konu üzerinde yeni bazı çalışmalar yapıldıktan sonra imzalanarak TBMM'ye gönderileceğini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber