ATO'nun arşivi yandı/ Video

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2012 07:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) arşiv ve ticari sicil kısmında çıkan yangın söndürüldü. İtfaiye ekipleri soğutma çalışmaları sürdürürken, yangında ölen ya da yaralananın olmadı.

Ankara Ticaret Odası'nın arşiv ve ticari kısmında saat 21.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Dumanları gören güvenlik görevlileri, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine hemen gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Alevlerin birden yükselmesi üzerine müdahale etmekte güçlük çeken itfaiye erleri, olay yerine takviye ekip istedi. İtfaiye ekipleri binanın çatı katındaki alevlere şnorkel yardımıyla müdahale etti. Bazı itfaiye erleri, oksijen tüpleri ile binaya girerek içeride kalan kimsenin olup olmadığına baktı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saatlik çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alındı.

Öte yandan; yoğun dumandan zehirlenme ihtimaline karşı itfaiye ekiplerine ve güvenlik görevlilerine ayran dağıtıldı. Sağlık ekipleri de olay yerinde hazırda bekletildi.

"ÇOK ŞÜKÜR CAN KAYBI VE YARALI YOK"

ATO Başkanı Salih Bezci, yangınla ilgili, "Aşağı yukarı 1.5 saattir buradayız. Yangın çıktıktan 10 dakika sonra geldi. İtfaiye ekipleri yangına zamanında müdahale etti. Yangın arşiv kısmında ve ticari sicil kısmında başlamış. İnşallah kazasız belasız atlatırız. Çok şükür can kaybı ve yaralı yok" diye konuştu. Yangının çıkış sebebini henüz bilmediklerini belirten Bezci, "İtfaiyenin raporu neticesinde her şey ortaya çıkacaktır. Ne kadar hasar var bilemiyoruz" dedi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da ATO'ya gelerek yangınla ilgili bilgi aldı.

Yoğun dumanların yükseldiği yangını soğutma çalışmaları devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber