Tek Adımda Hizmet Bürosu yeni yerinde hizmet vermeye başladı

Bitlis'in Tatvan Kaymakamlığı Tek Adımda Hizmet Bürosu yeni yerinde hizmet vermeye başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2012 09:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tatvan Devlet Hastanesi yanında olan Tek Adım Hizmet Bürosu, vatandaşın zaman ve ulaşım sıkıntıları dikkate alınarak İşletme Mahallesi'nde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürlüğü binasına taşındı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Tek Adımda Hizmet Bürosu'nun yeni yerinde vatandaşlara daha iyi hizmet vereceğini söyledi. Kaymakam Erkan, ?Tek Adımda Hizmet Büromuz; yeşil kart, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı yardımı, asker ailelerine sağlık cüzdanı verilmesi, yaşlılık ve sakatlık aylığı bağlanması ile muhtaçlık belgesi düzenlenmesi işlemlerinde başvuru sahiplerinin gerekli şartları taşıyıp taşımadıklarını tek elden buradan takip edebilecek. Bu yüzden vatandaşların iş ve işlemlerini kolaylaştırma adına daha önce Tatvan Devlet Hastanesi arkasında hizmet veren büromuzu Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı binasına aldık. Amacımız vatandaşımızın daha hızlı ve sorunsuz işlemlerini hal etmektir? dedi.

Tatvan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Beşir Avis ise, ?Vakfımız bünyesinde hizmet veren büromuzu binamıza taşıdık. Buraya gelen vatandaşlarımızın maddi ve zaman sıkıntılarını dikkate alarak yeni yerimizde vatandaşımızın işlemlerini daha hızlı halletmeyi amaçlıyoruz.? dedi.

Vatandaşlar da, Tek Adımda Hizmet Bürosu'nun yeni yerine taşınmasını olumlu karşıladı. Vatandaşlardan Ümit Hüseyni, ?İşlemlerimiz için daha önceleri ortalama 5 TL yol parası vererek ve bir günümüzü harcayarak halledebiliyorduk. Zaten maddi durumuz iyi olmadığı için buradayız. Bu sorunumuzu dikkate alan yetkililere teşekkür ediyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber