Başkentte bazı yollar 27 Aralık'ta trafiğe kapatılacak

Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 93.yıl dönümü kutlamalarının yapılacağı 27 Aralık Perşembe günü bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2012 09:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 93. yıl dönümü kutlamalarının yapılacağı 27 Aralık Perşembe günü bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Dikmen Keklikpınarı'nda 13.15'de yapılacak tören için Dikmen Caddesi üzerinden tören alanına gelen yol güzergahlarının tören başlamasından 15 dakika öncesinden tören sonuna kadar araç trafiğine kapatılacağı ifade edildi.

Açıklamada, 14.30'da Ankara Tren Garı önünden hareketle Ulus 1. Meclis Binası önünde sona erecek Seymen Alayı kortej yürüyüşü için başlangıç ve varış noktaları arasındaki yolların gidiş istikametinde yürüyüş sonuna kadar kısa süreli olarak ulaşım sağlanamayacağı bildirilen açıklamada şunlar kaydedildi:

"14.00'de Dikmen Keklikpınarı'ndan başlayacak Tren Garı önünde sona erecek olan 77. Büyük Atatürk Koşusunun yapılacağı, Dikmen Caddesi, Cevizlidere Caddesi, Türk Ocağı Caddesi, Akçabat Caddesi, Akdeniz Caddesi, Gençlik Caddesi, Tandoğan Kavşağı, Talatpaşa Bulvarı güzergahındaki başlangıç ve varış noktaları arasındaki yolların gidiş istikameti, koşunun başlamasından 15 dakika öncesinden itibaren geçiş sonuna kadar araç ve yaya trafiğine kapatılacak."

Muhabir: İlkay Güder

Yayıncı: Eda Ay

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber