Bolu'da 'Türk Halk Müziği' konserine yoğun ilgi

Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi tarafından hazırlanan "Türk Halk Müziği" konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 25 Aralık 2012 14:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bolu Belediyesi Ressam Mehmet Yücetürk Sanat Merkezi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından hazırlanan "Türk Halk Müziği" konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak düzenlenen konserde Şef Raif Kırlıoğlu yönetiminde eserlerini eslendiren sanatçılar, izleyenler tarafından sıkça alkışlandı.

İzleyenlerinde eşlik etmesiyle farklı bir havaya bürünen konserde katılımcılara sürpriz yapan sanatçılar, konseri Bolu oyun havaları eşliğinde sahnede oynayarak bitirdi.

Konserin sona ermesinin ardından sahneye çıkan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Türk Halk Müziği Topluluğu Şefi Raif Kırlıoğlu'na çiçek verdi.

Birbiriyle uyum içerisinde bir ekibi oluşturmanın ve bu ekipte uzun süre çalışmanın kolay bir iş olmadığını anlatan Yılmaz, "Bolu'da bu tür faaliyetler hep sürecek ve bizde bu tür faaliyetler için burasını güzelleştirdik. İnşallah hoşça vakit geçirecek daha çok zamanlarımız olacaktır. Biz her zaman sizler için çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Bizlere böylesine hoş bir gece yaşattıkları için Türk Halk Müziği Topluluğumuzun bütün sanatçılarına da ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber