Uşak'ta alışveriş festivali düzenleniyor

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kuvvet, 15 Ocak ile 28 Şubat 2013 arasında, UTSO Alışveriş Festivali düzenleyeceklerini açıkladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Aralık 2012 14:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kuvvet, amaçlarının Uşak'ta durgun geçen ocak ve şubat aylarında piyasayı hareketlendirmek, halkın ihtiyaçlarını daha kolay karşılamasına katkıda bulunmak, esnafa ve tacire bir nebze olsun rahat nefes aldırmak, şehrin ekonomisini canlandırmak olduğunu söyledi.

Alışveriş festivalinin Uşak ekonomisine yüzde 30 katkı yapmasını öngördüklerini belirten UTSO Başkanı Kuvvet, ?Üyelerimizden şu ana kadar yaklaşık 300 işyeri, festivalde yer almak istediklerini belirterek başvurdu. Üyelerimizin hiçbir bedel ödemeden katılabileceği festivalde yapılacak alışverişler sırasında alınan satış fişleri, kuracağımız infolarda onaylanacak. Daha sonra yapılacak çekilişle bir otomobil, beyaz eşya, özel hastanelerde check-up, güzellik merkezlerinde bakım, ücretsiz sigorta gibi hediyeler verilecek.? dedi. Mustafa Kuvvet, çekilişe katılabilmek için her 30 liralık alışverişe bir kura numarası verileceğini sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber