Bursa-Kastamonu Günleri'nin ikincisinin hazırlıklarına başlandı

Bursa-Kastamonu Günleri'nin ikincisinin hazırlıklarına başlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Aralık 2012 13:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bursa-Kastamonu Günleri'nin ikincisinin hazırlıklarına başlandı. 2. Bursa-Kastamonu Günleri'nin 17-21 Nisan 2013 tarihlerinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılması kararlaştırıldı.

Etkinlikle ilgili Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası'nda tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplantıya Vali Erdoğan Bektaş, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Saim Sayan, İl Özel İdare Genel Sekreteri T. Zafer Karahasan, Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Başkanı Halil Öztosun, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Dursun Ergin, Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Serdar İzbeli, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, basın mensupları, Bursa KASDER Başkanı İsmail Tiftik, iş adamları, siyasi partilerin il başkanları ve yöneticileri, esnaf temsilcileri ile vatandaşların yoğun katılımı ve destekleri ile gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan İsmail Tiftik, ?Geçtiğimiz yıl yapılan 1. Bursa Kastamonu Günleri, 71 bin 340 kişinin ziyareti, bin kişinin il dışından ziyareti, 175 stand açılması, 150 bilbord, 100 raket, 100 otobüs, 100 metro vagonu, 50 üst geçit köprü afişlendirilmesi, 4 gün boyunca konser, Bursa ve Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odalarının buluştuğu ticari işbirliğini artırma paneli, Bursa ve Kastamonu Turizm Müdürlüklerinin buluştuğu turizm işbirliğini artırma paneli, Prof. Dr. Ahmet Maranki'nin sağlıklı yaşam paneli, TV'lerde 8 canlı yayın, radyo programları, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ve Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hüsnü Acar'ın katılımıyla kahvaltılı basın toplantısı, araçlarla şehir içi anons yapılması Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve yoğun bir katılımcı topluluğu ile gerçekleşmiştir. Bursa ve Kastamonu kent protokolü ve kent dinamiklerine teşekkür ediyoruz. Artık Kastamonu Bursa'da bir marka haline gelmiş ve her iki il arasında kardeşlik köprüsü kurulmuştur.? dedi.

Bursa-Kastamonu Günleri'nin Kastamonu'nun tanıtımının yanı sıra Bursa'ya yapılacak Kastamonu evine destek sağlamak amacı da taşıdığını belirten İsmail Tiftik, kendilerine verilen desteğin ve duyulan güvenin en üst seviyede olduğunu dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber