Jandarmanın 5 yıldır aradığı kayınpeder katil zanlısı yakalandı

Beş yıl önce Ayvacık yolu üzerinde av tüfeğiyle eski kayınpederi Hilmi Bilgili'yi öldürme iddiasıyla aranan M.A.U.(41) jandarma tarafından sabah saatlerinde yapılan operasyonla yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Aralık 2012 12:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'da, 2008 yılında Ayvacık yolu üzerinde av tüfeğiyle eski kayınpederi Hilmi Bilgili'yi öldürme iddiasıyla aranan firari M.A.U. (41) Çarşamba jandarma ekiplerince ilçenin Gökçeçakmak köyündeki saklandığı evde operasyonla yakalandı. İlk sorgusunun ardından Çarşamba Adliyesi'ne sevk edilen zanlı tutuklanarak M.A.U. (41) cezaevine gönderildi.

Beş yıl önce, Çarşamba'dan Ayvacık ilçesindeki bir düğüne eşi ve yanındakilerle birlikte 55 BF 461 plakalı midibüs ile gitmekte olan Hilmi Bilgili, yol kenarındaki bir marketten alışveriş yapmak için durdu. Bilgili'nin eşi ve çocuklarının markete girdiğini gören ve Çarşamba ilçesinden itibaren midibüsü takip ettiği ileri sürülen M.A.U, kullandığı 55 RC 042 plakalı kamyonetten inerek, midibüste bekleyen eski kayınpederi Hilmi Bilgili'ye pompalı tüfekle beş el ateş etti. Açılan ateş sonucunda Hilmi Bilgili, olay yerinde hayatını kaybetmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber