Evlilik vaadiyle dolandırıcılık yapan 3 kişi yakalandı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde evlilik vaadiyle dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen 1'i Azeri uyruklu kadın 3 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2012 13:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Azerbaycan uyruklu Hajar Gulieva (36) Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde M.U. (55) ile evlendi. Düğünden 5 gün sonra M.U.'ya ait 5 Bin lira nakit para ve düğünde kendisine takılan 5 bin TL değerindeki altınlarla birlikte ortadan kaybolan Azeri gelin hakkında M.U.nun şikayeti üzerine soruşturma başlatıldı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesine gelen Hajar Gulieva bu kez kendisiyle evlenmeye gelen 54 yaşındaki İsmail K. ile buluştu. Kendisini Ayşe ismiyle tanıtan Azeri kadına, İsmail K. evlenmek için 4 bin lira evliliğe aracılık yapan Azeri kadının arkadaşları Mustafa E. ve arkadaşı Faik A.'ya 2 bin lira verdi.

Parayı aldıktan sonra 3 kişi ortadan kayboldu. Dolandırıldığını anlayan İsmail K.'nın şikayeti üzerine 3 şahıs, ilçeden ayrılmak üzereyken Kadirli polisi tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan Hajar Gulieva, Mustafa E. ve Faik A. suçlamaları kabul etmezken çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldılar.

Azeri uyruklu Hajar Gulieva ise sınır dışı edilmek üzere yabancılar şube müdürlüğüne teslim edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber