Amasya'da yılbaşı tedbirleri

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, yeni yıla vatandaşların mutlu girmeleri için her türlü tedbiri aldıklarını söyledi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 30 Aralık 2012 16:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yılın tamamında olduğu gibi yeni yıla girerken de vatandaşların belediye hizmetlerinden kesintisiz ve en iyi şekilde yararlanmaları konusunda bir dizi tedbir aldıklarını kaydetti.

"Yeni yıla vatandaşlarımızın mutlu girmeleri için her türlü tedbiri almış bulunuyoruz"diyen Özdemir, Amasyalıların yeni yılını tebrik ederek

"Hemşehrilerime huzur, saadet ve gelecek endişesinden uzak sağlıklı bir yıl geçirmelerini diliyorum. Yeni yılın barış yılı olmasını temenni ediyorum. Belediye olarak vatandaşlarımızın hizmetine yeni yılda bir çok hizmeti getirmeyi hedefliyoruz"diye konuştu.

Amasya Emniyet Müdürü Cemil Bayazıt ise güvenlik ve trafik başta olmak üzere Amasyalıların huzurlu bir Yılbaşı geçirilmesi için çok yönlü tedbirler aldıklarını söyledi.

Halkın yoğunluk gösterdiği alanlarda alınan güvenlik tedbirleri dışında şehir içi ve dışında trafik önlemleri alındığını anımsatan Bayazıt, "Özellikle güvenlik ve trafik konusunda önlemlerimizi iki katına çıkardık. Tek amacımız halkımızın huzuru ve güvenliği. Bunun için ekiplerimiz Yılbaşı öncesi sırası ve sonrasında sivil ve resmi görev yapacak"şeklinde konuştu.

Bayazıt, yılbaşında sürücüleri alkollü araç kullanmamaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Yılbaşı gecesinde görev alan personeliyle birlikte olacağını kaydeden Bayazıt, tüm Amasyalıların yeni yılını tebrik etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber