Uludağ'daki otellerde yılbaşı yoğunluğu

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'daki otellerde doluluk oranı yüzde yüze ulaştı. Yeni yıla Uludağ'da girmek isteyen kayak ve kar tutkunları, Uludağ'a akın etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2012 12:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cuma gününden itibaren oteller bölgesine gelmeye başlayan tatilciler, günü güzel havada pistlerde kayak yaparak geçirdi. Yılbaşı tatili ile yüzü gülen işletmeciler, müşterilerini memnun etmek için hummalı şekilde çalışıyor. Yerli turistlerin yanında Azerbaycan, Rusya, İngiltere, Almanya, Fransa, Irak gibi ülkelerden tatilciler de yeni yıla Uludağ'da girecek.

Karinna Hotel Ön Büro Müdürü Harbi Türk, 2013'e yüzde yüz dolu olarak girdiklerini belirtirken, ?2013'e yüzde yüz doluluk ile giriyoruz. Bütün otellerde paket programlar yapıldı. Fiyat olarak iki, üç, dört gece olarak programlar var. Otelimiz cuma gününden itibaren doldu. Sezon da güzel başladı. Umarım bütün sezon güzel geçer. Fiyatlar kişi başı 495 ile 500 TL arasında. Tam pansiyon konseptimiz mevcut. Yıl başına özel gala gecesi ve yemeği düzenlenecek sanatçı programlarımızda var.? şeklinde konuştu.

Grand Yazıcı Otel Halkla İlişkiler Sorumlusu Aysel Kaçmaz da yılbaşı münasebeti ile yüzde yüz doluluk yaşadıklarını ifade ederken, şöyle konuştu: ?Otelimizde 235 odamız var ve şu anda yüz de yüz dolu. Azeri müşterilerimiz çoğunlukta. Paket programlarımız var. Karın bir metre olduğu Uludağ'da hava da çok güzel. Çok güzel bir ortam var.?

"ULUDAĞ ÇOK GÜZEL"

Ankara'dan gelen Seda Asım, ilk kez geldiği Uludağ'ı çok beğendiğini anlatırken, ?Uludağ çok güzel. Pek kayamıyorum ama zamanla öğreniyorum. Uludağ ortam ve hava çok güzel, herkese tavsiye ediyorum.? dedi.

Yiğit Ceylan da kayak deneyimini ilk kez yaşamasına rağmen çok eğlendiğini ifade ederken, ?Uludağ'a ilk kez geldim, kayak deneyimini de ilk kez yaşıyorum. Kayak öğreniyorum. Çok zevkli bir spor, Uludağ çok güzel.? diye konuştu.

Bursalı Ayhan Kocagöz de yeni yıla Uludağ'da girmek için geldiklerini dile getirirken, ?Yeni yıla Uludağ'da giriyoruz. Şu anda her şey çok güzel. Herkesin yeni yılını kutluyorum. Her yıl hemen hemen geliyoruz. Hava çok güzel, ortam çok güzel Allahın izni ile yeni yıla Uludağ'da gireceğiz.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber