Kaymakam Bulgurlu, 18 ay içinde 310 derslik yapımı için protokol imzalandı

Antalya Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, 18 ay içinde ilçede 310 derslik yapımı için protokol imzaladıklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2012 13:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, 18 ay içinde ilçede 310 derslik yapımı için protokol imzaladıklarını söyledi. Antalya Valisi Dr. Ahmet Altıparmak huzurunda yapılan 310 derslik yapımı sözleşmesinin 160'nın bitirilerek eğitim ve öğretime kazandırıldığını belirten Bulgurlu, 310 dersliğinin 270'nin hayırsever eğitim gönüllülerinin desteğiyle yapıldığını kaydetti. Maddi imkanı iyi olan eğitim gönüllüsü hayırseverlerin gelecek nesillere bırakacağı en güzel mirasın eğitim ve öğretim yuvası okullar olduğunu belirten Bulgurlu, hayırseverlerin 18 ay içinde Manavgat'ta 270 derslik yapımı sözleşme yapmasının takdire şayan örnek davranış olduğunu söyledi. Bulgurlu, "Manavgat'ta eğitim gönüllüsü hayırseverlerin eğitim ve öğretimde derslik ihtiyacını karşılamada yaptırdığı okullar gurur verici. Bir buçuk yılda 310 derslik okul yapımı için sözleşme imzalandı. Bunun önemli çoğunluğunu eğitim gönüllüsü hayırseverlerin yaptırdığı okullar oluşturuyor. " diye konuştu.

Öteyandan Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Adem Uslu, Kaymakam Bulgurlu'yu makamında ziyaret etti. Bulgurlu, Manavgatlı olan Uslu'ya turizm şehrinin internet üzerinden Almanca, İngilizce, Rusça, Fransızca ve Türkçe dillerde yapılan tanıtımlarla ilgili bilgilendirme yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber