Trabzon Valisi Kızılcık'tan yeniyıl mesajı

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, yeni yılda hoşgörünün benimsendiği, terörden, şiddetten, silahlardan arınmış bir dünyada insanların refah, huzur ve mutluluk içinde yasamasını temenni etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2012 16:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Kızılcık, yayımladığı yeni yıl mesajında, toplumsal hayatta daima sağduyunun, hoşgörünün, kardeşliğin, sevgi ve saygının hakim olmasını temennisinde bulundu. Türkiye'nin kalkınması, güçlenmesi ve itibarının daha da yükselmesi gerektiğine olan inancını dile getiren Kızılcık, "En büyük sermayemiz olan birlik ve beraberliğimiz yeni yılda da güçlenerek devam etmesini, halkımızın daha mutlu, huzurlu,güvenli günler yaşamasını diliyorum. Hoşgörünün benimsendiği, ihtilafların barışçı yollardan çözüme kavuşturulduğu, küresel sorunlar konusunda azami duyarlılık gösterildiği, terörden, şiddetten, silahlardan arınmış bir dünyada insanların refah, huzur ve mutluluk içinde yasamasını diliyorum." dedi.

Trabzon'un marka şehir olmasının en büyük hedefleri arasında olduğunu kaydeden Kızılcık, "Tüm Trabzonlu hemşehrilerime yeni yılın barış, huzur ve refah getirmesini diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber