Adıyaman'da tenis'in birincileri belli oldu

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen 2012?2013 Eğitim-Öğretim yılı Genç Kızlar ve Genç Erkekler Tenis İl Birinciliği müsabakaları oynanan final maçlarıyla sona erdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2012 16:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Merkez Tenis Kortu'nda oynanan Genç Kızlar Tenis Müsabakası'nda birinciliği Anadolu Öğretmen Lisesi, İkinciliği Kâhta Metem, Üçüncülüğü ise Yeni Mahalle Kız Meslek Lisesi ve Fatih Anadolu Liseleri elde ettiler.

Genç Erkekler Tenis Müsabakaları'nda ise Birinciliği Anadolu Öğretmen Lisesi İkinciliği Fatih Anadolu Lisesi Üçüncülüğü ise Kâhta Metem ve Pİ Okulları Lisesi elde etti. Final maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde, dereceye giren okullara ödülleri törenle verildi. Tenis turnuvası maçlarına, okul örgencileri büyük ilgi gösterirken, maçlar oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Karşılaşmayı Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Faruk Dursun, Anadolu Öğretmen Lisesi Müdürü Ali Pektaş, Fatih Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Sermet Toktaş, Pi Okulları Beden Eğitimi Öğretmeni Saffet Köşker ve çok sayıda öğrenci izledi.

Final maçının ardından dereceye giren okullara plaketleri ve madalyaları verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber