Özel hastaneden, çocuk hastalarına palyaçolu yeni yıl karşılaması

Antalya'nın Alanya ilçesinde özel bir hastanenin çocuk servisinde yatan ve muayeneye gelen ailelerin çocuklarına, palyançolu yeni yıl eğlencesi düzenledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2012 22:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'nın Alanya ilçesinde özel bir hastanenin çocuk servisinde yatan ve muayeneye gelen ailelerin çocuklarına, palyançolu yeni yıl eğlencesi düzenledi. Çocuklara ayrıca çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Özel Anadolu Hastanesi Çocuk Servisi'nde, hasta yatağında karşısında palyaço gören çocuklar önce şaşırıp ardından aldıkları hediyelerle sevindi. Palyaço ile oyun oynayan çocuklara, aynı zamanda doktor muayenesi yapıldı. Her fırsatta çocukları eğlendirerek tedavi etmeye çalıştıklarını belirten Anadolu Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıklar Uzmanı Dr. Ali Türkay, çocuk polikliniği olarak yoğun bir yılı geride bıraktıklarını söyledi.

Türkay, "2013 yılına geçerken çocuklar için bir etkinlik düzenledik. Palyaço ile onları mutlu etmek istedik. Yatan hastalarımızı da ziyaret edip eğlenceli bir gün geçirmeleri için çaba gösterdik. Böyle bir anlamlı günde hasta yatağındaki çocukları bir nebze olsun mutlu edip eğlendirmek istedik." Çocuklar; gözlük, balon ve maske takıp müzik eşliğinde eğlendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber