Motosikletler kafa kafaya çarpıştı; 1'i ağır 2 yaralı

Aydın'ın Yenipazar ilçesinde iki motosikletin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır olmak üzere 2 kişi yaralandı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Ocak 2013 20:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, Yenipazar ilçesine bağlı Donduran köyü yolu üzerindeki Hasan Ağa Kahveleri önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Ramazan Akgün (24) idaresindeki 09 PC 327 plakalı motosiklet ile karşı istikametten gelen Okan Esen (19) idaresindeki plakasız motosiklet kafa kafaya çarpıştı. Motosikletlerin parçalandığı kazada sürücüler yola savrulurken, yaralıların yardımına ilk koşanlar kahvehanede oturanlar oldu. Yenipazar ve Sultanhisar'dan gelen 112 Acil Servis ekipleri, ilk müdahalenin ardından Akgün ve Esen'i Nazilli Devlet Hastanesi'ne sevk etti.

Ameliyata alınan Ramazan Akgün'ün durumunun ağır olduğu öğrenildi. Diğer yaralı Okan Esen'in ise durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

ACILI BABA OĞLUNDAN ÇOK KARŞI SÜRÜCÜYE AĞLADI

Yaralıların hastaneye getirilmesinin ardından kazayı haber alan yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi. Yaralılardan Okan Esen'in babası Arif Esen, oğlunun iyi olduğu haberini almasına rağmen ağlamayı sürdürdü. Vatandaşların "Oğlunun durumu iyiymiş işte. Niye ağlıyorsun. Biraz metanetli ol ve dua at" diye teselli etmeye çalıştığı Esen; ?Benim yavrum da benim canım, kaza yapan da ailesinin yavrusu. İkisi de gencecik fidan gibi çocuk. Allah onların yerine benim canımı alsın, Allah ikisine uzun ömür versin? sözleri ise hastaneye tedavi olmaya gelenleri duygulandırdı. Hastane önünde feryat eden Arif Esen'i, hastaneye tedaviye gelen vatandaşlar uzun süre sakinleştirmeye çalıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber