Hurdaya dönen aracını bırakmak istemedi

Aksaray’da bir kamyonetin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan sürücü, hurdaya dönen aracını bırakıp hastaneye gitmemek için sağlık ve polis ekiplerine yalvardı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Ocak 2013 00:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Hurdaya dönen aracını bırakmak istemedi

Aksaray'da bir kamyonetin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında yaralanan sürücü, hurdaya dönen aracını bırakıp hastaneye gitmemek için sağlık ve polis ekiplerine yalvardı. Yaralı sürücü, polis zoruyla hastaneye götürüldü.

Kaza, gece yarısı Yunus Emre Mahallesi Belediye Arsaları Organize Sanayi çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, organize sanayide bir fabrikada çalışan Rahim Demir (29), 68 DP 772 plakalı kamyoneti ile evine gitmek için yola çıktı. Sanayi çıkışında direksiyon hakimiyetini kaybeden Rahim Demir idaresindeki kamyonet, yoldan çıkarak takla attı. Kaza sonrası kamyonet adeta hurdaya dönerken, olay yerine ambulans sevk edildi. Kısa sürede olay yerine intikal eden 112 Acil Yardım ekipleri hiç beklemedikleri bir durumla karşılaştı. Eli yüzü kanlar içinde, kafasında yaralar olan sürücü, kamyonetini bırakıp hastaneye gitmek istemedi. Sürücüyü hastaneye götürmekte ısrarlı olan sağlık ekipleri uzun süre çaba sarf etti. 112 ekiplerine kamyonetini bırakıp hastaneye gitmemek için adeta yalvaran sürücü Rahim Demir, olay yerine gelen polisler tarafından ikna edilmeye çalışıldı. Polisin çabaları da boşa çıkınca olay yerine gelen bir komiser, yaralıyı zorla ambulansa bindirdi. Yaralı sürücü Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber