Önce sis, sonra yağmur geliyor!

Haber Giriş : 08 Kasım 2005 12:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karlı ve yağmurlu bayramı geride bırakan Türkiye, hafta sonuna kadar önce sisli, ardından yağmurlu günler yaşayacak. İstanbul cuma günü yağmurlu.

Hava sıcaklığı cuma gününe kadar artacak, hafta sonu kuzey bölgelerde azalacak. Hafta sonuna kadar en düşük gündüz sıcaklıkları İstanbul ve Ankara'da 12, İzmir'de 20, Adana ve Antalya'da 22, Erzurum'da 7, Trabzon'da 13, Diyarbakır'da 14 derece olacak. En düşük gece sıcaklıklarıysa İstanbul'da 8, Ankara'da -1, İzmir'de 9, Adana ve Diyarbakır'da 3, Antalya'da 11, Trabzon'da 10, Erzurum'da -6 dereceye kadar düşecek.

Gün gün hava durumu şöyle:

YARIN Doğu Karadeniz ve Kars çevresi karla karışık yağmur ve yağmurlu, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu az bulutlu olacak. Karadeniz ve Doğu Anadolu ise parçalı ve çok bulutlu. Marmara, İç Ege, İç Anadolu ve Malatya çevresi sisli...

PERŞEMBE günü bütün bölgeler yağış parçalı ve az bulutlu. Marmara, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun doğusu parçalı bulutlu, diğer yerler az bulutlu. Sis İç Ege, İç Anadolu ve Doğu Anadolu'da etkisini sürdürüyor.

CUMA günü ise yeni bir yağışlı hava kuzey bölgeleri etkisi altına alıyor. Marmara ve Karadeniz'de yağmur görülecek, Karadeniz'in iç kesimlerinde yağışlar karla karışık yağmur şeklinde. Akdeniz'de güneş yüzünü gösteriyor, yazdan kalma bir gün yaşanacak.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber