Türkiye'nin en başarılı belediye başkanları

Iğdır’ın Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan, 2. kez ‘En başarılı 65 belediye başkanı’ listesine girdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ocak 2013 15:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Türkiye'nin en başarılı belediye başkanları

Iğdır'ın Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan, 2. kez 'En başarılı 65 belediye başkanı' listesine girdi.

Belediyeler, TBMM Yükselenses Haber ve Aktüel Dergisi'nin yaptığı araştırmalar ve belediye başkanlarının yapmış oldukları hizmetler çerçevesinde Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin de belediye başkanlarının bulunduğu binlerce belediye başkanları arasından "En başarılı 65 belediye başkanı" değerlendirmesinde Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yerini aldı. "En başarılı 65 belediye başkanı" arasına giren Tuzluca Belediye Başkanı Ahmet Sait Sadrettin Türkan, Tuzluca Belediyesi olarak yaptıkları çalışmalar ve hizmetlerden söz edilmesi ve başarılı görülmelerinin kendilerini sevindirdiklerini belirtti. Başkan Türkan, ''Yapılan değerlendirmeden kendilerinin haberinin olmadığını; belediyeler ve TBMM Yükselenses Haber ve Aktüel Dergisi'nin bana gönderdiği başarı plaketinden sonra haberim oldu. Yükselenses Haber ve Aktüel Dergisi camiasına şükranlarımı sunuyorum'' dedi.

Başkan Türkan, bu ödüle Tuzluca'da bugüne kadar yaptığı hizmetler sonucunda layık görüldüklerini kaydederek; “Tuzluca'da yaklaşık 4 yıllık hizmet dönemimde hem altyapı sorunlarını çözdük ve çözmeye devam ediyoruz hem de üst yapı hizmetlerine ağırlık verdik. Tuzluca'nın çağdaş şehircilik anlayışıyla kabuk değiştirmesini sağladık. Hizmetlerimizden halkımız memnun. Hizmetlerimizin ve Tuzluca halkının menfaatlerini korumadaki dik duruşumuzun bazı çevreleri rahatsız ettiğini ve kıskançlık oluşturduğunun da farkındayım. Halkımın bana olan sevgisi hizmet şevkimi daha da arttırmaktadır. Bundan sonra da Tuzluca'nın, Türkiye'nin çağdaş şehircilik anlayışından pay alan, Türkiye'nin modern ilçelerinden birisi olması için var gücümle çalışmaya devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber