Biber gazı şakası öğrencileri hastanelik etti

Çankırı Anadolu Lisesi kız öğrenci pansiyonunda bir öğrencinin sıktığı biber gazından etkilendiği iddia edilen öğrenciler, hastaneye kaldırıldı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2013 00:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Biber gazı şakası öğrencileri hastanelik etti

Çankırı Anadolu Lisesi kız öğrenci pansiyonunda bir öğrencinin sıktığı biber gazından etkilendiği iddia edilen öğrenciler, hastaneye kaldırıldı. Muayenelerinde herhangi bir bulguya rastlanmayınca 24 öğrencinin tamamı taburcu edildi.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Çankırı Anadolu Lisesi kız öğrenci pansiyonunda akşam saatlerinde bazı öğrencilerin boğazının gıcık yapması üzerine durumu nöbetçi öğretmene bildirdiği kaydederek,

"Bunun üzerine ambulanslarla ilk etapta 13, ikinci etapta 11 öğrenci Çankırı Devlet Hastanesi'ne getirildi" diye konuştu.

Öğrencilerin hastanede yapılan muayenelerinde bir sorun çıkmadığını belirten Özcan, "Çocukların kanları temiz çıktı. Zehirlenme bulgusu görülmedi. Bunun üzerine çocuklar taburcu edildi" ifadesini kullandı.

Olay yerine sevk edilen KAR-GAZ yetkililerinin de gaz kaçağı bulunmadığını tespit ettiğini belirten Özcan, herhangi bir sorun olmadığını belirtti.

-Biber gazı şüphesi-

Vali Özcan konuyla ilgili Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek ile görüştüğünü de dile getirerek, "Milli Eğitim Müdüründen aldığımız bilgiye göre, bir çocuğun pansiyonda biber gazı sıktığı, bunun üzerine çocukların boğazının gıcık yaparak nöbetçi öğretmene gittiği iddia ediliyor. Ama yapılan aramada biber gazı tüpü bulunamadı" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber