Atlasjet adana'ya üç seferle başladı

Hüseyin ASLIYÜCE/ADANA,( DHA) ATLASJET Havayolları İstanbul-Adana seferlerine başladı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 11 Ocak 2013 15:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Atlasjet adana'ya üç seferle başladı

Hüseyin ASLIYÜCE/ADANA,( DHA) ATLASJET Havayolları İstanbul-Adana seferlerine başladı. İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan bugün saat 07.55'te havalanan Airbus 320 tipi uçak saat 09.25'te Adana Şakirpaşa Havalimanı'na indi.

İlk seferde Atlasjet İcra Kurulu Başkanı Sami Alan, medya mensupları ve yolcular bulundu. "Adana uçuşlarını üç sefrle başlamayı kutluyoruz" diyen Sami Alan, şunları söyledi:

"Atlasjet'in Adana uçuşlarını bugün itibarıyla günde 3 sefer olarak başlatmayı sizlerle birlikte kutluyoruz. Mimarların çok beğendiğim sözü vardır; 'bir medeniyeti anlamak isterseniz yollarına bakınız, yollar size o medeniyet hakkında fikir verir' Yeni bir medeniyet yaratmak istiyorsanız, o zaman yol yapınız. O yol medeniyet olarak doğacaktır. Biz de İstanbul'dan Adana'ya yeni bir yol açtık. Diyeceksiniz ki; zaten vardı yollar, diğer havayolları İstanbul'dan Adana'ya uçuyorlar, siz farklı olarak ne getirdiniz? Biz yolcumuz ne istiyorsa, ona en çok kulak kabartan havayoluyuz. Farkımız buradan başlıyor. Bizden ne istiyorsunuz? Anketlerle soruyoruz. Şunu söylüyor; Zamanında kalkın. Yaz tarifesi boyunca yüzde 93 zamanında kalkışla Atlasjet birinci havayolu. Her 8 uçağa bir adet ekibiyle backup, yedek uçak tutan tek havayoluyuz. Çünkü yolcusunu en çok seven havayoluyuz. İkincisi bagaj kaybı, Atlasjet'e bindiğinizde ihtimal binde 1 bile değil, bu konuda da şampiyonuz. Üçüncüsü, biz Anadoluyuz biz misafir perveriz. Uçak içinde sunduğumuz ikram yiyecek içeceği satmayı bizim kültürümüze pek uygun bulmuyorum. Uçak içinde EkonomiPlus'ta bile sıcak ikram veren tek havayoluyuz. İstanbul hariç, uçtuğumuz her noktada şehir içine ve yakın civar önemli şehirlere otobüs servisi koyan, bunu standart olarak sunan tek havayoluyuz."

Bu arada Atlasjet Havayolları İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan 15 Ocak'ta Gaziantep'e, 18 Ocak'ta Kayseri'ye, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan 22 Ocak'ta Van'a, 29 Ocak'ta Kars'a; Ankara'dan ise Nisan ayı itibarıyla Diyarbakır'a ve Van'a uçmaya başlayacak. - Adana

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber