Hasta haklarını kimse takmıyor

Haber Giriş : 10 Kasım 2005 09:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rize'de, Sağlık Bakanlığı Dönüşüm Programı çerçevesinde ?Hasta Hakları Semineri' düzenlendi. Ancak günler öncesinden ilan edilmesine rağmen salona sadece 3 kişi geldi...

RİZE'DE, Sağlık Bakanlığı Dönüşüm Programı çerçevesinde düzenlenen ?'Hasta Hakları Semineri'', 3 kişinin katılması sebebiyle ertelendi. Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nce yürütülen Hasta Hakları ve Uygulamaları konusu kapsamında, Rize Verem Savaş Dispanseri Eğitim Salonu'nda düzenlenen seminere 3 kişi katıldı.

HERKESE DUYURDUK

RİZE Hasta Hakları İl Koordinatörü Güler Temur, yaptığı açıklamada, muhtarlıklara ve bütün sivil toplum örgütlerine bilgi ulaştırdıklarını belirterek, ?'Rize Belediyesi'nden anons yapmalarını istedik. Sağlık kuruluşlarımız aracılığıyla hasta ve hasta yakınlarına ulaştık. Sivil Toplum Örgütleri ve muhtarlara bilgi vererek katılımda bulunmalarını sağlamaya çalıştık. Salonun boş olması bizi yıldırmayacak'' dedi.

BU BİR BAŞLANGIÇ

İLERLEYEN günlerde herkese ulaşarak hasta haklarını kendilerine anlatmaya çalışacaklarını ifade eden Temur, ?'Bu bizim için bir son değil. Başlangıç olarak görüyoruz. Hasta haklarını her vatandaşımıza gerekirse tek tek anlatacağız. İlerleyen günlerde kamu çalışanları, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik çalışmalarımız olacak'' diye konuştu.

Star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber