İnşaat işçilerinden örnek davranış

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 2 işçi, ATM'de buldukları para ve kartı polise teslim etti

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ocak 2013 22:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İnşaat işçilerinden örnek davranış

Yeni İnegöl Devlet Hastanesi inşaatında elektrik işçisi olarak çalışan Resul Gürcan Tıraş ile Hüseyin Taşkın, para çekmek için gittikleri PTT'ye ait ATM'de bir sürprizle karşılaştılar. ATM'ye kartlarını takmak istediklerinde cihazın kartı kabul etmediğini söyleyen Resul Gürcan Tıraş, "Kartı sokmaya çalıştım almadı, acaba ters mi taktım diye çevirdim yine almadı. Ekrana baktık, para yatır, para çek yazıyor. Para çek tuşuna bastık, tesadüfen 90 lira çekmek istedik. İşlem sonunda fiş istiyor musunuz diye sordu, bizde istemiyoruz tuşuna bastık. PTT Matik 90 lira parayı verdi, ardından kartınızı alın dedi. Şaşırdık, çünkü kart zaten elimizdeydi. Sonra cihazdan başka isimle kart çıktı. Parayı ve kartı aldıktan sonra arkadaşımla hemen bizden önce işlem yapan kişiye baktık ancak göremedik. Daha sonra polisi arayıp, durumu anlattık. Hemen geldiler ve gerekli işlemlerin ardından parayı ve kartı kendilerine teslim ettik" dedi.

Tesadüfen böyle bir şeyle karşılaştıklarını belirten Resul Gürcan Tıraş, "Biz insanlık görevimizi yaptık, kim olsa aynı şeyi yapardı" diye konuştu.

Gençler, paraları ve kartı Emniyet mensuplarına teslim ederken, Emniyet görevlileri de örnek davranışlarından dolayı gençlere teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber