Eşini öldüren şüpheli gözaltına alındı

İstanbul'da 7 ay önce karısı Gülak Çatuk'u kızlarının gözü önünde 7 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla aranan Yavuz Ç. polis tarafından yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 12 Ocak 2013 16:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Eşini öldüren şüpheli gözaltına alındı

İSTANBUL'da 7 ay önce karısı Gülak Çatuk'u kızlarının gözü önünde 7 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla aranan Yavuz Ç. polis tarafından yakalandı. 15 yıl önce de karısı ve kaynanasını bıçakla yaralama suçundan tutuklandığı belirlenen Yavuz Ç.'nın cezaevinde de bir mahkumu öldürdüğü iddia edildi.

Ümraniye Adem Yavuz Mahallesi, Yavuz Selim Caddesi'nde 12 Temmuz 2012'de meydana gelen olayda, Yavuz Çatuk(39), sabah 04.20'de tartıştığı 37 yaşındaki karısı Gülay Çatuk'u (37), 2 çocuğunun gözleri önünde bıçakladı. Hastaneye kaldırılan Gülay Çatuk ise yolda hayatını kaybetti.

MASLAKTA YAKALANDI

Cinayetin ardından harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, katil zanlısı Yavuz Çatuk'u yakalamak için çalışma başlattı. Kayıplara karışan katil zanlısı Yavuz Çatuk'un izi önce Antalya'da bulundu. İstanbul'dan Antalya'ya giden bir ekip Yavuz Çatuk'un kılık değiştirdiğini ve başka bir kimlik kullandığını belirledi. Soruşturma sırasında zanlının tekrar İstanbul'a döndüğü öğrenildi. Bunun üzerine başlatılan takipte şüpheli Maslak'ta gözaltına alındı.

ÖLDÜRDÜĞÜ EŞİNİ DAHA ÖNCE DE YARALAMIŞ

Cinayet Büro Amirliği tarafından yapılan soruşturmada şüpheli Yavuz Çatuk'un 1997 yılında eşi ve kaynanasını bıçaklamak suçundan yakalandığı ortaya çıktı. Bu suçtan girdiği cezaevinde bir mahkumu öldürdüğü iddia edilen Yavuz Çatuk'un uyuşturucu kullanmak suçundan polise geliş kaydı bulunduğu öğrenildi. 2010 yılında cezasını tamamlayarak tahliye olan şüphelinin tekrar eşiyle birlikte yaşamaya başladığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber