Harç parasını yatıramayan üniversite öğrencisi, okula gidemiyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2005 17:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adapazarı'nda bir genç, üniversite harç parasını ödeyemediği için okuluna gidemiyor.

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Müzik Bölümü 4. sınıf öğrencisi Gökhan Yalçın (25), bu yıl harç parasını ödeyemediği için okuluna devam edemiyor. 270 YTL'lik harç parasının 230 YTL'sini bulan ancak 40 YTL'si eksik kalan Gökhan Yalçın, bu yüzden okuluna devam edemiyor.

Adapazarı Dernekkırı Prefabrikleri'nde oturan Gökhan Yalçın, çalışmak istediğini ancak geçirdiği trafik kazasından sonra kısa aralıklarla baygınlık geçirdiğini ifade ederek, bu yüzden çalışamadığını söyledi. Okuluna devam etmek için başvurmadığı kapı kalmadığını söyleyen Gökhan Yalçın, "Okuluma devam etmek istiyorum. Ancak 270 milyon harç parasını ödeyemedim. Geçen yıl okulda bir öğretmenimin hediye ettiği cep telefonunu satarak 230 milyon buldum. Ama daha 40 milyona ihtiyacım var. Burs almak için başvurmadığım kapı kalmadı. Sakarya Valiliği Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne başvurdum. Ancak oradan da sonuç alamadım. Harç parasını yatıramadığım için okuluma gidemiyorum" dedi.

Hayırseverlerin yardımını beklediğini belirten Gökhan Yalçın, "Okulumun bitmesine 1 yıl kaldı. Ancak son sınıfa harç parasını yatıramadığım için gidemiyorum. Burs almak istiyorum. Bana burs verecek hayırseverlerin yardımını bekliyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber