Osmaniye'de pompalı tüfek dehşeti

Osmaniye’de elinde pompalı tüfekle sokakta dolaşan genç, vatandaşlar arasında paniğe neden oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ocak 2013 10:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Osmaniye'de pompalı tüfek dehşeti

Osmaniye'de elinde pompalı tüfekle sokakta dolaşan genç, vatandaşlar arasında paniğe neden oldu. Genç, ağabeyinin ikna etmesi sonucu polise teslim oldu.

Edinilen bilgiye göre, dün gece elinde pompalı tüfekle bir gencin Musa Şahin Bulvarı'nda yürüdüğü ihbarını alan polis ekipleri olay yerine geldi. Polisleri gören Serkan Ö. (27) kaçmaya başladı. Valilik Konağı'nın da bulunduğu İstasyon Caddesi'ne doğru kaçan genç, daha sonra yine aynı cadde üzerindeki savcı ve hakimlerin oturduğu adliye lojmanları sitesinin bahçesine girdi. Burada polisler tarafından kıstırılan Serkan Ö., elindeki pompalı tüfekle havaya ateş açarak, polisleri kendisini öldürmekle tehdit etti. Polislerin uzun süre ikna etmeye çalıştığı Serkan Ö., olay yerine gelen ağabeyi Orhan Ö.'nün ikna çabası sonucu teslim oldu. Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren'in de olay yerine gelerek ekipleri yönlendirdiği olay esnasında çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı. Olay yerine özel harekat birimleri ve zırhlı araçlar da gönderilirken, bir ambulans da hazır bekletildi.

Gözaltına alınan Serkan Ö.'nün alkollü olduğu, 6 adet sabıka dosyasının bulunduğu ve bu dosyalardan çeşitli cezalar aldığı ve bu yüzden bunalıma girerek böyle bir olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber